Volg ons op facebook
 • *Onder voorbehoud van omstandigheden die de productie zouden kunnen vertragen of verhinderen zijn de hierna genoemde publicatiemaanden schattingen en kunnen veranderen.

   

  Hoe word ik abonnee?
  Voor €85 zenden wij u de publicaties die wij jaarlijks verzorgen. Drie boeken waarin vorm en inhoud fraai op elkaar aansluiten. U wordt abonnee door het jaarlijkse abonnementsgeld à €85 over te maken op bankrekeningnummer NL50ABNA0616515073 t.n.v. AFdH Uitgevers, Haaksbergerstraat 405 Enschede. Het abonnementsjaar loopt van 1 juli tot 1 juli.

  Bij buitenlandabonnees (binnen de EU) brengen wij €25 extra in rekening (vergoeding porti). Helaas kan dit niet anders (50% van het totaal aan porti per abonnementsjaar betalen wij als AFdH).

  Elke nieuwe abonnee ontvangt Wapenbroeders als welkomstgeschenk.

   
 •  

  De boeken voor jaargang 2020-2021

  Dit abonnementsjaar heeft geen drie maar vier boeken. Waarom? Omdat we niet konden kiezen uit het prachtige materiaal en omdat we onze abonnees graag een plezier doen...

   
 • Gebonden in kleur met leeslint
  648 pagina's
  isbn 9789493183063

  prijs  € 50

  met 24 Illustraties van
  Chantal Rens

   Verschijnt naar verwachting
  in april 2021

   

  A.L. Snijders Tat Tvam Asi (zkv's 2019-2020)
  In deze bundel zeer korte verhalen vinden we de stukken terug die Snijders in 2019 en 2020 schreef voor De Standaard, De Berkelbode, de GRASLIJST en Radio 4 op zondagochtend  en de VPRO-gids. Het is de twaalfde bundel zkv’s die bij AFDH Uitgevers verschijnt.

   

   Om Tattvamasi1druk

   
 • gebonden
  ca. 144 pagina's
  isbn 9789493183032

  prijs ca. €22,50

  Verschijnt naar verwachting
  in januari 2021

   

  Lammert Voos Gannef (novelle)
  Zwarte Jan, die we in de eerste twee delen van Voos’ drieluik ontmoetten, erkent God noch gebod. Na een gevangenisstraf wordt hij pooier in Groningen en trouwt met de enigmatische hoerenmadam Engel. De oorlog dwingt hem tot ingrijpende keuzes. Een aantal dramatische en louterende gebeurtenissen als gevolg hiervan veranderen hem als mens.
  Gannef is het laatste deel van Lammert Voos’ naturalistische Groningse drieluik. Het eerste deel, Malterfoske, verscheen in 2018 en het tweede deel, Canisius, in 2020. De auteur was zanger in een punkband en vluchtelingenwerker. Tegenwoordig is hij kluizenaar, goeroe en stofzuiger.

  Om Gannef

   
 • Luxe paperback
  ca. 96 pagina’s
  isbn 9789493183049

  prijs ca. € 19,50

  Verschijnt naar verwachting
  in februari 2021

   

  Erik Harteveld Het verloren kind (novelle in brieven)
  Het jaar is 1900. De student Lodewijk verhuist van Haarlem naar Parijs. Muziek is zijn leven. Op het conservatorium ontmoet hij geestverwanten en uiteindelijk zelfs beroemdheden als Maurice Ravel. In ongeveer veertig brieven aan een broer schetst Lodewijk hoe zijn muziekleven verloopt. Zijn overleden oudere broertje blijkt een cruciale rol te spelen.
  ‘Niets was van mijzelf, zelfs mijn naam niet.’
  In 2013 publiceerde Erik Harteveld bij AFdH de succesvolle roman Koude Oorlog aan de IJssel. Ook daar koos hij voor de briefvorm. Harteveld is in het dagelijks leven dichter en muzikant.

  Deverlorenzoon

   
 • Luxe paperback
  ca. 224 pagina’s
  isbn 9789493183025

  prijs ca. € 22,50

  Verschijnt naar verwachting in
  de zomer van 2021

   

  Erik Voermans Neubach (roman)
  Vladimir Neubach is een temperamentvolle, van oorsprong Russische componist, gevlucht naar het westen en zeer succesvol geworden. Hij woont in Amsterdam en is een groot vrouwenliefhebber. Als hem wordt gevraagd een requiem te componeren voor het Koninklijk Concertgebouworkest glijdt hij langzaam af. Zijn turbulente liefdesleven maar ook zijn verleden in zijn vaderland heeft daar veel mee te maken.
  Erik Voermans is musicoloog, componist en recensent klassieke muziek voor Het Parool. Neubach is zijn debuutroman. In 2019 verscheen van hem bij AFdH Eerste Hulp Bij Klassieke Muziek.


  Om Neubach

   

Hieronder kunt u zich aanmelden als nieuwe AFdH-abonnee. Wij sturen u na ontvangst van deze gegevens het welkomstgeschenk toe en sluiten een factuur voor het abonnement bij.

Achternaam:  
Tussenvoegsel:
Voornaam:  
Bedrijfsnaam: (optioneel)
Straat + huisnummer:  
Postcode:  
Plaats:  
Telefoon:  
E-mailadres:  
 

Martien Frijns

Paul Abels